ДИК го добива на трајно користење деловниот простор во кој е сместена

На денешната седница Владата донесе одлука со која и го дава на трајно користење без надоместок деловниот простор во кој сега е сместена Државната изборна комисија.

Повеќе: ДИК го добива на трајно користење деловниот простор во кој е сместена

Кога небото се замрачило, ја зел камерата и почнал да снима

Ако некогаш сте виделе како небото одеднаш станува мрачно и црно, сигурно сте помислиле, „Ова не може да биде на добро“. style="text-align: center;"> 
Повеќе: Кога небото се замрачило, ја зел камерата и почнал да снима