Зоран Заев ќе се обрати во 19 часот и 30 минути - што ќе објави македонскиот премиер?

Ве информираме дека денеска (13.09.2017 година) со почеток во 19:30 часот, во седиштето на СДСМ, ќе биде потпишан Договор за настап на локалните избори помеѓу партиите што ќе бидат дел од коалицијата предводена од СДСМ.

 

Медиумите ќе имаат можност за фото и видео инсерти, а предвидено е и обраќање на претседателот на СДСМ, Зоран Заев.