Блокирале паркирано „Бе-ем-ве“, а потоа се појавила згодната сопственичка на автомобилот и направила нешто што ги оставило без текст!

Блокирале паркирано „Бе-ем-ве“, а потоа се појавила згодната сопственичка на автомобилот и направила нешто што ги оставило без текст!Токму кога помислиле дека нивниот план успеал, сопственичката им покажала феноменален трик на автомобилот...


by coolPick