(ВИДЕО) Пет години од "појавувањето" на чудовиштето во Преспанското Езеро

Пред 5 години топ тема во македонските медиуми топ тема беше наводното чудовиште во Преспанско Езеро, а на оваа лажна вест паднаа речиси сите медуми во земјава и регионот. 

Повеќе: (ВИДЕО) Пет години од "појавувањето" на чудовиштето во Преспанското Езеро

ШОКАНТНО: Вистинска драма во куќа на 30-годишен тврдокорен патриот

30-годишен младич тврдокорен патриот во заминување се дере низ дома: Комуњари, то, ве растуривме, ве ЗГАЗИВМЕ ВМРО ВМРО, ВОЈВОДИ СМЕ НИЕ, ВАС КОЈ ЌЕ ВЕ МИЕ!  КОМУЊАРИ уаААААА УМРЕТЕ.

Повеќе: ШОКАНТНО: Вистинска драма во куќа на 30-годишен тврдокорен патриот